Over ons

 

Welkom bij Dermotect, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige handhygiëneproducten. Gevestigd in het bruisende Dronten, Nederland, zijn we al meer dan 50 jaar een vooraanstaande leverancier van innovatieve oplossingen voor optimale handhygiëne.

Onze Geschiedenis Dermotect heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan een halve eeuw. Sinds onze oprichting hebben we ons gericht op het leveren van hoogwaardige hygiëneproducten die de gezondheid en het welzijn van mensen bevorderen. Onze producten zijn speciaal ontworpen met de behoeften van industriële omgevingen, de bouwsector en autogarages in gedachten.

Onze Toewijding Bij Dermotect zijn we toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strengste normen van veiligheid en effectiviteit. Door voortdurende innovatie zijn we in staat om nieuwe oplossingen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten.

Ons Team Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die zich inzetten voor uitstekende service en ondersteuning voor onze klanten. Met diepgaande kennis van hygiëne streven we naar het overtreffen van verwachtingen en het opbouwen van langdurige relaties met iedereen die we bedienen.

Onze Gemeenschap Als lokaal gevestigd bedrijf in Dronten zijn we nauw verbonden met onze gemeenschap. We zijn trots op ons vermogen om positieve verandering te stimuleren, niet alleen door het leveren van hoogwaardige producten, maar ook door actief bij te dragen aan lokale initiatieven en goede doelen.

Contacteer Ons We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen en meer te leren over hoe Dermotect aan uw handhygiënebehoeften kan voldoen. Of het nu gaat om advies, ondersteuning of productinformatie, ons vriendelijke team staat voor u klaar om te helpen